Doček Nove godine u hotelu “Jezero”

Izvor: Bor030.net, 13.Dec.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine u hotelu “Jezero”

Svi smeštajni kapaciteti hotela “Jezero” za doček Nove godine su rasprodati još početkom godine, ali ostalo je još slobodnih karata da proslavu i reprizu dočeka u hotelu i reprize u etno restoranu “Jezerce” na Borskom jezeru.

Cena karte za doček Nove godine u hotelu iznosi 4.300 dinara, a goste će zabavljati “Rio >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Grande” bend, koji će nastupati i za drugo veče proslave.

Cena karte za reprizu dočeka u etno restoranu “Jezerce” je 500 dinara, gde će nastupati “Medaljoni akustik” bend. U ovu cenu ulazi i konzumacija jednog pića. Doček Nove godine u “Jezercetu” neće biti organizovan.

Kompletan program, kao i proteklih godina, biće u hotelu “Jezero”. Što se tiče samog aranžmana, počinje ručkom, zatim u 20 časova, i goste hotela, kao i goste koji dođu na samu svečanu večeru, očekuje koktel dobrodošlice u holu hotela uz klasičnu muziku kvarteta profesora Muzičke škole. U svečanoj sali goste će zabavljati “Rio Grande” bend.

I prvi dan 2016. godine u hotelu biće ispunjen zanimljivim programom za goste. Od jutarnjeg buđenja sa trubačima, druženja, kuvanja, raznih igara, poseban program biće organizovan i za najmlađe. Pozorišna predstava Centra za kulturu, aerobik za decu i drugi program koji će zabaviti najmlađe kako bi se njihovi roditelji opustili i spremili za svečanost.

Goste za reprizu dočeka takođe očekuje svečana večera sa početkom u 21 čas. Zabava će trajati do ranih jutarnjih časova, pa goste hotela očekuje malo kasniji doručak.

“Ovako smo radili i prethodnih godina i pokazalo se veoma uspešno. Takođe bih napomenula da su 80 odsto smeštajnih kapaciteta hotela “Jezero” zauzeli gosti iz Bugarske, a 20 odsto su iz Srbije. Obzirom da su zadovoljni uslugama koje im pružamo, ovogodišnji gosti su kod nas bili i proteklih godina. Nekih 60 odsto gostiju iz Bugarske su naši stalni gosti hotela a i domaći nam često dolaze”, rekla je upravnica hotela Milica Milovanović.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.