Doček Nove godine u BG traje 2 dana!

Izvor: 24sata, 19.Nov.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine u BG traje 2 dana!

Beograđani će ove godine imati gradsku proslavu Nove godine za pamćenje, jer će, kako nezvanično saznajemo, proslava trajati čak dve noći - 30. i 31. decembra!

PRAZNOVANJE - Beograđani koji se odluče na doček Nove 2015. godine u gradu imaće priliku da biraju između tri bine sa različitom vrstom muzike od rokenrola, di-džejeva do velike bine na kojoj će biti razne vrste muzike. Sve tri bine biće u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << grada.

Još jedno iznenađenje za Beograđane biće i velika okićena jelka koja će biti postavljena u centru grada, kao i veličanstveni vatromet koji će trajati tri do četiri minuta.

Kićenje grada biće završeno do 10. decembra, a već polovinom narednog meseca grad će sijati u punom sjaju, a na gotovo na svakom koraku će se osetiti praznična atmosfera. U novogodišnjem ruhu biće okićen i Stari dvor, centralne gradske ulicame, bulevari i trgovi.

Doček Nove godine u BG traje 2 dana! | Foto: M. Jošida

- Ove godine imaćemo Trg otvorenog srca od 15. decembra na Trgu republike, kao i slatkiše i božićne kolače duž Knez Mihailove. Tradicionalna ulica otvorenog srca biće organizovana 1. januara. Sve ovo organizovali kako bi privukli što više ljudi iz regiona i podigli doček na viši nivo. Razgovaraćemo sa vlasnicima lokala u centru da rade duže tokom novogodišnjih praznika - kaže Darko Glavaš, direktor “Beokoma”.

Doček Nove godine u BG traje 2 dana! | Foto: M. Jošida

Beograđani i gosti prestonice u prazničnoj atmosferi moći će da uživaju sve do 20. januara 2015. kada će početi njihovo uklanjanje. Program proslave i tačna lista izvođača još nije poznata.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček 2015. na tri bine uz veliki vatromet: Novogodišnje slavlje dve noći

Izvor: Blic, 19.Nov.2014

Beograđani će ove godine imati proslavu Nove godine za pamćenje jer će, kako saznajemo, proslava trajati čak dva dana i noći 30. i 31. decembra...Svi oni koji se odluče da dočekaju 2015. godinu u gradu imaće priliku da biraju između tri bine...Kićenje grada će biti završeno do 10. decembra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.