Komšija komšiji najbliži u dobru i u zlu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšija komšiji najbliži u dobru i u zlu

Kada je već mladi bračni par, 33-godišnja Vesna i 35-godišnji Svetozar Šušić iz Nikšića, ranjen na najokrutniji način, rođenjem ćerkice Sofije, čije je retko oboljenje mozga posledica surove genetske lutrije, u ovakvoj tragičnoj priči ne smeju biti sami zbog njihove, ali i sve druge bolesne dece na ovom svetu za koje medicina još nije otkrila spasonosni lek.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ovo je početak borbe za malu Sofiju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2014

Porodica Šušić živi već danima na relaciji Nikšić - Podgorica - Beograd. Svaki put mladi bračni par, 33-godišnja Vesna i njen suprug Svetozar sa desetomesečnom ćerkom Sofijom kreću na putovanje s nadom, a vraćaju se nazad u mali podstanarski stan s još većom tugom u srcu koja se tu svila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.