Kako izbeći nevolje na carini, cene zdravstvenih usluga u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izbeći nevolje na carini, cene zdravstvenih usluga u Srbiji

U izdanju od 9. decembra "Vesti" objavljuju tematski dodatak "Vodič".

Prilog "Vesti"

 

Saznajte kako novi zakon o saobraćajnim prekršajima u Srbiji nudi i pogodnosti vozačima. Primera radi za nevezivanje pojasa puna kazna je 5.000 dinara, ali putem prekršajnog naloga voznač može da plati upola manje.

Nemački eksperti upozoravaju na slabe tačke modernih i skupih limuzina, jer kako se pokazalo lopovi mogu da provale u svaki auto za manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od dva minuta.

Avio kompanije u vreme Božića udaraju po džepu, jer cene karata lete u nebo.

Pročitajte sve o najavi uvođenja vinjeta u otadžbini.

Ukoliko za predstojeće praznike budete putovali preko graničnog prelaza Slavonski Brod, budite pažljivi, jer carina detaljno pregleda sve putnike.

Ukratko u ovom poklon dodatku "Vesti" naći ćete bezbroj zanimljivih tema iz oblasti prevoza, carina i mnogo praktičnih saveta kako da što brže stignete na željeno odredište.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.