Iz promašaja u poraz

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz promašaja u poraz

Fudbaleri Kajzereberzdorf-Srbije 08 iz Beča prošli su u prošlom kolu Oberlige A isto kao i reprezentacija Srbije protiv Belgije: dobro su igrali, stvarali šanse, ali su gosti bili efikasniji i odneli kući sva tri boda - 1:3 (0:1).

Majstori: Selekcija KE-Srbije 08 do 18 godina  

Naš tim dobro je ušao u utakmicu, uspostavio nadmoć na terenu i veoma brzo propustio dve kolosalne šanse za vođstvo. Na samom startu meča, međutim, povredio se odlični Boban >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ilić, morao je da bude zamenjen, a gosti su u 30. minutu uspeli da kazne sve promašaje igrača KE-Srbije 08 i povedu sa 1:0.

 

Posle toga, kao da je "propala" igra našeg tima, koji uopšte više nije ličio na onaj sa početka meča. Mladi igrači sve teže su se snalazili, ali su uspeli da početkom drugog dela utakmice opet napadnu i - opet promaše nekoliko izglednih prilika. I, kazna je ponovo stigla, Otakring je sa dva gola, u 63. i 69. minutu, rešio pitanje pobednika ovog meča. U 73. minutu Dušan Lazarević je samo uspeo da ublaži poraz.

Sledeću utakmicu KE-Srbija 08 igra u gostima, protiv trećeplasiranog na tabeli, Union Mauera. Meč se održava u subotu na stadionu Union Mauer u 15 časova.

 

Naslednici gaze redom

I drugi tim KE-Srbije 08 poražen je protiv Otakringa - 2:3 (1:2). A kada je reč o podmlatku, dika kluba, selekcija do 18 godina, savladala je Volers sa 4:2 (1:0), ostvarivši tako šestu pobedu u isto toliko mečeva. Dečaci do 15 godina isprašili su Vinerfeld sa 9:1 (4:1) i takođe imaju stopostotni učinak u prvenstvu. Selekcija do 16 godina dobila je Volerse sa 6:4 (3:2), a ekipe do 14, 13 i 12 godina poražene su od istog rivala sa 3:6 (1:2), 2:7 (1:4), odnosno 1:5 (0:2).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.