Dečja radost moja najveća nagrada

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja radost moja najveća nagrada

Dosta Miki Bauer iz Frankfurta, rođena i odrasla pod Kozarom u Omarskoj, poslala je nedavno dva paketa odeće Jeleni Jorganović u Mrkonjić Grad, kao i dva paketa dečje odeće za četvoro dece Jove Solara iz Jelićke. Pošto ovog leta neće dolaziti u rodnu Omarsku, Dosta Bauer je odlučila, da bar na ovaj način obraduje zemljake.

Pripremila prigodne poklone: Dosta Miki Bauer

- U paketima se osim odeće i obuće našla i po koja čokoladica, šamponi za kosu i kupanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mirisi i kreme, ali i druge sitnice kojima će se deca i obradovati. Zadovoljna sam i srećna što bar na ovaj način mogu da usrećim ovu dečicu, prema kojima život nije bio mnogo naklonjen - rekla je Dosta Miki Bauer, koja stalno smišlja načine kako da pomogne drugima u nevolji.

Ova nadasve humana žena i sama je invalid i itekako dobro zna, koliko je pomoć ljudima u nevolji potrebna i da se neke stvari bez tuđe ruke, ne mogu uraditi.

- Solari sa sedmočlanom familijom, od čega je četvoro male dece, teško žive od poljoprivrede i zato deci ne mogu obezbediti sve ono što im treba - veli saosećajno Dosta.

Jelena Jorganović, koja je već devojka i njena majka Zorica, žive bez ikakvih primanja od kada je hranilac porodice, Jelenin otac, prošle jeseni tragično izgubio život.

- Jelena se zadevojčila i potrebna joj lepa odeća, ne samo za školu, već i kada prošeta po gradu sa drugaricama, sada za vreme raspusta. Njena majka, to ne može da joj priušti i zato ja nastojim, koliko mogu, da bar nešto sakupim i pošaljem, pošto znam šta je mladost, a dobro znam i kako je to kad nemaš - objasnila je Dosta.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.