Woodnight @ Akademija!

Izvor: Plakatt.com, 10.Nov.2010, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Woodnight @ Akademija!


Akademija, Beograd
Thursday 11 Nov 23:30 - 12 Nov 04:00

Četvrtak 11. novembar
Mali klub Akademije, od 23:30h
Funky noć uz KingKong Beatove Shomyja Woodmana
WOODNIGHT NA AKADEMIJI
Shomy Woodman pseudonim je Miroslava Kraupe, muzičara, producenta, autora i DJ-a iz Srbije. Karijeru je započeo kao gitarista lokalnih smederevskih pank bendova, a devedesetih je bio član muzičke grupe Bioskop, sa kojom je snimio i album Samovoljno Slobodne Kreacije.
Nakon višegodišnje pauze, na scenu se vratio 2008, da bi se već naredne godine udružio sa Robertom Medićem (poznatim kao Laka Ruka), gitaristom sastava Waltz Darling iz Vankuvera, a zatim i sa Rowettom Satchell iz Mančestera, nekadašnjom članicom grupe Happy Mondays, sa kojima je snimio tri pesme.
U četvrtak 11. novembra u Malom klubu Akademije, Shomy Woodman predstaviće stari i novi funk, stare singlove u novom ruhu, house i još mnogo žestokih, plesnih beatova.
Početak WoodNighta na Akademiji zakazan je za 23:30h, a žurka će trajati sve do 04h.
web:
www.myspace.com/shomywoodman
Shomy Woodman vs Laka Ruka Feat. Rowetta: Say What I See: http://www.youtube.com/watch?v=r4geHmEvb-w

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.