V.I.P. Promocija albuma Živa Istina

Izvor: Plakatt.com, 17.Mar.2010, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V.I.P. Promocija albuma Živa Istina


Club Plastic, Beograd
Wednesday 24 Mar 21:05

V.I.P su beogradski hip hop.
Članovi ovog sastava, Relja Milanković (Reksona/Demian) i Ivan Jović (Ikac), su zahvaljujući svojoj harizmi i uticaju koji imaju na ovdašnju publiku dobili veliku količinu kredibiliteta medju hip hop publikom i jak publicitet u javnosti. Veliki uspeh debi albuma „Ekipa Stigla“, V.I.P.-u je doneo status jednog od najuticajnijeg benda mlađe generacije. Sudeci prema objektivnim merilima ovo je najtiraznije hip hop izdanje sa pocetka novog milenijuma u Srbiji! Album je preko 30 nedelja bio u top 20 najprodavanijih izdanja u Srbiji i singlovi sa ovog albuma su mesecima zauzimali prva mesta na raznim radijskim i tv muzickim top listama.
Od pojavljivanja u filmu „Jedan na Jedan“, preko naslovnih strana i članaka u svim tiražnijim magazinima u zemlji do gostovanja u popularnim TV emisijama, V.I.P. su do danas postali uzori generacija koje odrastaju u Srbiji i na Balkanu.
V.I.P su nastupali kao predgrupa gotovo svakoj internacionalnoj hip hop zvezdi koja je nastupala u Srbiji (Guru,Das Efx,Public Enemy,50 Cent...)
Ikac i Reksona su se vratili ove zime sa albumom 'Živa Istina' koji je nakon 7 godina 'kuvanja' zasigurno najiščekivaniji srpski hip hop album ikad...
Stoga Vas klub Plastic i Bassivity Music pozivaju da u sredu, 24.03. prisustvujete nastavku domaće hip hop sage. Centralni događaj bice promocija albuma 'Živa Istina' sa početkom u 21h, a svoje premijerno izvođenje album će doživeti od 22h kada će se Relja i Ikac pojaviti na bini nakon duge pauze.
Fanovi sastava V.I.P koji se tog 24.03. budu našli u Plastic-u, imaće mogućnost da svoj primerak 'Žive Istine' kupe po specijalnoj promotivnoj ceni!
Za prisustvovanje ovom nesvakidašnjem klupskom nastupu hiphop dua V.I.P biće Vam neophodna ulaznica. Ulaznice će iste večeri biti dostupne na blagajni kluba, po simboličnoj ceni od 100din.
Muziku ce pustati domaćini Dj Ike & Dj Prema
Dakle - sreda, 24.03.2010. u 21h je vreme a klub Plastic mesto. Povod na koji se čekalo 7 godina. Živa istina.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.