UPIS ! Skola Fotografije Eyestar

Izvor: Plakatt.com, 25.Jul.2011, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPIS ! Skola Fotografije Eyestar

UK Parobrod, 11000 Beograd
Monday 25 Jul 09:00 - 15 Sep 15:00

Januara 2011. godine je počela sa radom škola fotografije, licencirana od strane “Istituto Italiano di Fotografia-IIF “ iz Milana. Po planu i programu IIF, škola predviđa pohađanje šestomesečnog kursa koji se sastoji od tri modula A B C. Predavači i saradnici škole su mladi i dokazani umetnici iz zemlje i inostranstva. Uz puno praktične nastave, saradnje sa modnim i marketinskim agencijama, kao i školama i univerzitetima dizajna, kostima, modne i scenske šminke, želja je da polaznici na kraju studija budu spremni za profesionalno bavljenje fotografijom.
Po zavrsenom šestomesečnom kursu, portfolije ocenjuje profesionalni fotograf, predstavnik IIF iz Milana.
Polaznici sticu pravo upisa na drugu godinu studija na Italijanskom institutu za fotografiju iz Milana, po povlasćenoj ceni ( 10% popusta ), dok najbolji polaznik dobija stipendiju koja pokriva 50 % troskova školarine.
Škola predviđa i stalna gostovanja i radionice eminentnih stručnjaka iz oblasti fotografije. Prostorije Eyestar skole se nalaze u ustanovi kulture “ Parobrod” u Beogradu.
info: school@eyestar.rs
065.511.52.47
www.eyestar.rs ; www.istitutoitalianodifotografia.it

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.