Trilogija MILENIJUM

Izvor: Plakatt.com, 27.Maj.2010, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trilogija MILENIJUM


Multipleks "Kolosej", Beograd
Thursday 27 May 16:05

Filmska trilogija 'Milenijum', koju čine dela 'Muškarci koji mrze žene', 'Devojčica koja se igrala vatrom' i 'Kula od karata', zasnovana je na trilogiji romana švedskog autora Stiga Lašona.
Širom sveta prodato je oko 26 miliona primeraka ovih knjiga, čime je trilogija 'Milenijum' postala jedna od najprodavanijih krimi-priča u istoriji.
„Milenijum“ je takođe bestseler u elektronskom izdanju za čitanje na uređajima kao što je popularni „Amazonov“ čitač „Kindle“.
Izdavač bestseler trilogije kod nas, 'Čarobna knjiga', u maju onima koji kupe knjige poklanja vaučere, sa kojima će čitaoci moći da na blagajni 'Koloseja' podignu besplatnu kartu za film.
Prvi deo trilogije, 'Muškarci koji mrze žene', na repertoaru je 'Koloseja' od 19. maja. Drugi deo, 'Devojčica koja se igrala vatrom' je na repertoaru od 27. maja, a treći nastavak „Milenijuma“, „Kula od karata“, biće na repertoaru „Koloseja“ od 3. juna.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.