The Tube: DJ Dejan Milićević pokreće parti serijal TITO

Izvor: NaDlanu.com, 18.Feb.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Tube: DJ Dejan Milićević pokreće parti serijal TITO

Velika premijera novog labela i parti serijala TITO (Tit Zero), jednog od naših najboljih DJ-eva Dejana Milićevića, zakazana je za subotu (22. februar) u klubu “The Tube”.

Pionir i veteran naše DJ scene Dejan Milićević je posle višegodišnjeg aktivnog rada po zemlji i redovnih gostovanja po eminetnim evropskim klubovima i festivalima, prošle godine pokrenuo svoj label pod nazivom TITO (Tit Zero), koji hvata puni zamah ove godine. Za Milićeviću etiketu, koja koketira sa tehno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i haus zvukom, izdaje i čuveni DJ Rush iz Čikaga, - Na prvom partiju specijalni gost je Kanađanin iz Berlina Someone Else, a intro će raditi Nemanja Krstić. Kako je ovo premijera, obećavamo neka muzička iznenađenja, ali i zaista lud provod za publiku. Inače, na svim TITO partijima ćemo imati po nekog gosta iz zemlje ili inostranstva - kaže jedan od naših najboljih DJ-eva. Karte u subotu su 300 dinara, a dan ranije (petak, 21. februar) na Retro trance party u klubu “The Tube” dolazi legenda ovog zvuka Jothi Sidhu. Podrška su Stole / Xperiment, Max / Xperiment i Vlada / Intellect, a ulaz je 500 dinara. Narednog petka (28. februar) sprema se novi šou pošto gostuje još jedan DJ veklikan Aril Brikha.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

The Tube: DJ Dejan Milićević pokreće parti serijal „Tito“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Feb.2014, 09:52

Velika premijera nove serije žurki – „Tito“ (Tit Zero) – jednog od naših najboljih DJ-eva Dejana Milićevića, zakazana je za subotu, 22. februara, u klubu “The Tube”. Pionir i veteran naše DJ scene Dejan Milićević je posle višegodišnjeg aktivnog rada .. Pročitaj članakThe post The...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.