The Static Age

Izvor: Plakatt.com, 14.Feb.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Static Age

Omladinski centar CK13, Novi Sad
Saturday 18 Feb 21:00

U sklopu svoje evropske turneje i promocije novog, petog po redu albuma 'In the City of Wandering Lights' posećuju i vojvođansku prestonicu. Najbliži opis njihove muzike bi bio indie-punk u stilu Goo Goo Dolls/Replacements. Svoj komercijalni uspeh su doživeli između 2006. i 2007. godine sa spotovima za pesme 'Vertigo' i 'Cherry Red' koje su se redovno vrtele na Fuse i MTV kanalu.
Kao podrška nastupiće novosadski pank rokeri Shoplifters. Iza sebe imaju nekoliko izdanja, a prvi album izdali su krajem 2006. godine za tada tek osnovanog izdavača SKCNS. Trenutno snimaju svoj novi album koji bi trebalo uskoro da izadje. Tokom godina publika i kritika je zvuk benda pripisivala uticaju američke pank škole, prvenstveno bendova poput Descendents, Replacements, Dag Nasty, Farside itd.
Ulaz na svirku košta 250 dinara.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.