Svirka: ONE BIG HELL & SIEMPRE PELIGROSO @ Blue Moon

Izvor: Plakatt.com, 20.Dec.2010, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svirka: ONE BIG HELL & SIEMPRE PELIGROSO @ Blue Moon


Blue Moon, Beograd
Thursday 23 Dec 22:00

BLUE MOON Music pub
Cetvrtak 23. decembar
Koncert!
ONE BIG HELL (Sremska Mitrovica)
SIEMPRE PELIGROSO (Sabac)
Pocetak: 22h
- Bend SIEMPRE PELIGROSO, ciji je bubnjar i koosnivac Milan Arnautovic siroj publici poznat i po svom radu u legendarnom punk sastavu Goblini, formiran je u Sapcu 2004. godine.
Bazirajuci svoj rad na energicnim zivim svirkama i na stvaranju autorskih pesmama alternativnog rock metala, pod osetnim uticajem bendova Tool, Alice in Chains, Black Sabbath, Deftones, Faith No More..., Siempre Peligroso 2009. snima materijal za svoj istoimeni debi album.
Svirali su ispred Goblina na njihovom ovogodisnjem banjaluckom koncertu, sa Vladom Divljanom i grupom Svi na pod! u okviru Sabackog letnjeg festivala, u vise navrata i sa bendom Stuttgart Online...
Cetvoroclanu postavu benda cine: Djole Pajic - vokal, Milos Cvetuljac - gitara, Ivica Geratovic - bas gitara i Milan Arnautovic - bubnjevi.
web:
www.myspace.com/siemprepeligrososhabac
S.Peligroso @ YouTube:
Steal My Soul - www.youtube.com/watch?v=FjtSXYZRw4Q
- One Big Hell je bend iz Sremske Mitrovice/Novog Sada, koji svira energicnu fuziju razlicitih muzickih pravaca, sa posebnim akcentom na grunge i punk rock zvuk.
Nakon dva demo snimka i samizdat singla 'In The City' iz 2006. godine, One Big Hell 2008. objavljuje album 'Novi Dan', kao kombinaciju novih pesama i traka iz prvog perioda benda.
Na albumu gostuje i Vuja iz legendarnog KBO!, kao vokal u pesmi 'Cosak novog vremena', za koju je planiran i video spot, koji je grupa vec uradila za novi singl 'Zovi me'.
http://www.youtube.com/watch?v=QWjX8p_A3dQ
Usviraniji i zesci nego ikada, One Big Hell 2010. godinu provode snimajuci drugi album sa novim bubnjarem i svirajuci sto je moguce vise koncerata.
Nekada cetvoroclanu postavu ovog benda, danas cine: Nemanja Velimirovic - gitara/vokal, Miroslav Popov - bubanj i Djordje Radic - bas gitara, vokal.
www.myspace.com/onebighell

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.