!Stand up! Srđan Dinćić

Izvor: Plakatt.com, 17.Mar.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

!Stand up! Srđan Dinćić

Bitef Art Cafe, Beograd
Friday 21 Mar 21:30

!Stand up! Srđan Dinćić
Petak 21.3. | 21:30
Komičar o sebi:
Ja sam stand up komičar…Ili kako ”moderni” ljudi vole imenom da daju na značaju svom zanimanju, ja sam menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa.
O mnogo stvari u životu pojma nemam ali me to ne sprečava da o svemu kažem svoje mišljenje. Jednostavno ne dozvoljavam da moja genijalnost poklekne pred takvom preprekicom kao što je potpuno neznanje.
Volim svoj posao jer da se ne lažemo, nije preterano težak. Ali da se sretnem sa minerom iz rudnika uglja kome radni dan prolazi u mraku pod zemljom uz eksplozije, odrone i uz radosti koje donose otrovni gasovi metan i ugljen-monoksid, rekao bih mu ”E prijatelju lako je tebi, malo puckaš dinamitom, malo čeprkaš krampom, a ja moram sat vremena da pričam fore u mikrofon, najčešće pred gomilom nasmejanih lepih devojaka i onda još dođe konobar pa mi uvali mlako pivo da pijem dok sam na sceni… Ma užas.
FBevent: https://www.facebook.com/events/236527226531977/

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

MAKAO band @BitefArtCafe

Izvor: Plakatt.com, 17.Mar.2014

Bitef Art Cafe, Beograd . Friday 21 Mar 23:30 . . MAKAO band. Petak 21.3. | 23:30. Sinonim za dobar provod danas postao je žanr House. Ova muzika bila je rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend MAKAO. Iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.