Soul Society pres. Martin Magic Fingers, Chile, Aki, Coba & Funky Junkie

Izvor: Plakatt.com, 19.Apr.2012, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soul Society pres. Martin Magic Fingers, Chile, Aki, Coba & Funky Junkie

Bitef Art Cafe, Beograd
Friday 20 Apr 22:00

Soul Society i Bitef Art Cafe sa izuzetnim zadovoljstvom predstavljaju prvi u nizu projekata koji ce se raditi u cilju poboljsanja ponude i kvaliteta nocnog provoda u Beogradu. Ovo se odnosi pogotovo na ekipu ljudi koji bi voleli da vece provedu uz malo drugaciju, ozbiljniju i vanvremensku klupsku muziku uz koju moze da se napravi ozbiljna akcija na podijumu za igru, kao i za one koji vole da cuju fuziju zivih instrumenata i muzike koju vrti DJ.
Za premijerno izdanje ovih desavanja gost ce biti jedan od najboljih evropskih perkusionista koji nam dolazi iz Londona - Martin Magic Fingers. Njemu ce muzicku podrsku sa miks pulta davati legendarna DJ ekipa iz nikada zaboravljenog Soul Fooda, Chile & Coba. Njima ce se prikljuciti i njihov dugogodisnji prijatelj i saradnik iz Nisa, DJ Funky Junkie, a u ulozi MC-a ce se naci jos jedan od doajena beogradske muzicke scene sa pocetka devedesetih, Aki.
U ime pocetka jedne lepe price i kao znak paznje, Soul Society i Bitef Art Cafe su se dogovorili da se ulaz ove veceri ne naplacuje.
Izglancajte svoje cipele za ples, i planirajte da sa Soul Cociety ekipom provedete vikend u Beogradu!
informacije: 063.594.294

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.