Slađana Milošević  09.maja u  Kulturnom centru Novog Sada

Izvor: Plakatt.com, 01.Maj.2013, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađana Milošević 09.maja u Kulturnom centru Novog Sada

Kulturni centar Novog Sada, Novi Sad
Thursday 9 May 19:30

Novosadska promocija knjige „Civilizacija i žena-Muška žena“,autorke Aleksandre Slađane Milošević biće održana 09.maja u 19.30 u Kulturnom centru Novog Sada.
Faktografska studija poznate umetnice hronološki prati sudbinu žene kroz istoriju od drevnih civilizacija, preko srednjeg i novog veka do modernog i postmodernog doba. Pišući o ulozi žene, od nastanka mitološke i religijske svesti kroz civilizacije, autorka prati odnos prema ženskom principu, društvenu ulogu i domete žene i iznosi svedočanstva o učešću i uticaju žena na civilizaciju. U drugom delu knjige posmatra se uloga žene u kontekstu modernog vremena.
U kapitalnom autorsko-enciklopedijskom delu autorka istražuje različite oblasti od psihologije, mitologije, religije, istorije, filozofije, sociologije, do umetnosti, antropologije, etnologije i njima srodnih disciplina.
Poslednjih meseci Slađana Milošević promoviše knjigu širom Srbije, gde nailazi na oduševljenje kod publike. Između ostalih,ostala je zapamćena i promocija knjige u Srpskom kulturnom centru u Budimpešti,gde je osim na srpskom knjigu predstavila i na engleskom jeziku.
Kultrnui centar Novog Sada, Katolička porta 5, Klub «Tribina mladih» – četvrtak, 09. maj 2013, u 19,30 sati. Ulaz na promociju je slobodan.

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Slađana Milošević promoviše knjigu u Novom Sadu

Izvor: Story, 01.Maj.2013

Čuvena domaća umetnica Slađana Milošević promovisaće svoju knjigu pod nazivom Civilizacija i žena-Muška žena, devetog maja u Kulturnom centru Novog Sada, sa početkom u 19 časova i 30 minuta...Slađana Milošević, foto promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.