Sajam Intergrafika

Izvor: Plakatt.com, 16.Apr.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam Intergrafika

Zagrebački velesajam, Zagreb
Wednesday 22 May 10:00 - 25 May 19:00

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalna je smotra suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji, te proizvodnji, doradi i preradi papira.
Kao bienalna priredba INTERGRAFIKA okuplja značajnije svjetske proizvođače strojeva, uređaja i pribora za grafičku industriju te industriju papira i kartona, kao i pomoćnih materijala i gotovih proizvoda.
Tijekom godina svoga održavanja ova specijalizirana priredba dokazala je da ima perspektivnu za ovaj dio Europe te da potiče razvoj informatičke, nakladničke i grafičke djelatnosti, industrije papira kao i cjelokupno poduzetništvo u ovoj gospodarskoj grani.
Više na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=555

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Sajam Modernpak

Izvor: Plakatt.com, 16.Apr.2013

Zagrebački velesajam, Zagreb . Wednesday 22 May 10:00 - 25 May 19:00 . . Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja Modernpak od svoga utemeljenja (najprije u jednogodišnjem a zatim u dvogodišnjem ritmu), do danas održan je 27 puta.. Namijenjen susretu proizvođača i potrošača – korisnika...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.