Repetitor

Izvor: Plakatt.com, 18.Mar.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repetitor

Omladinski centar CK13, Novi Sad
Saturday 23 Mar 22:00

REPETITOR – Milena, Ana-Marija i Boris, su za samo nekoliko godina prešli put od sviranja u tinejdžerskom punk rock bendu do jednog od najboljih novih bendova na prostoru bivše države. Svu pažnju, izazvanu na ranim koncertima, uspešno su opravdali na prvom albumu “Sve što vidim je prvi put” koji je završio na vrhovima muzičkih lista 2008. godine. Mudro izbegavši brzo izdavanje drugog albuma, Repetitor su se upustili u nekoliko godina intenzivne koncertne aktivnosti kroz koju su sazreli i odrasli na najbolji način.
“Dobrodošli na okean”, novi album Repetitora, koji je od 29. novembra prošle godine dostupan putem slovenačkog izdavača Moonlee Records (vinil, cd, digitalno izdanje) uz najavljujući singl “U pravom trenutku” prikazuje bend u žešćem, soničnijem i iskrenijem izdanju i na najbolji način prikazuje osećanja mladih u Beogradu danas. Dodajmo tome i enormnu energiju koju Repetitori oslobađaju na svojim koncertnim nastupima i dobićemo jedan od najboljih koncerata ovogodišnje sezone. Dobrodošli u CK13!

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.