Prijemni ispiti - priprema i polaganje

Izvor: Plakatt.com, 11.Sep.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijemni ispiti - priprema i polaganje

Eduka Centar, Novi Sad, Beograd
Tuesday 13 Sep 20:00 - 22 Sep 22:00

U utorak, 13. septembra 2011. godine od 20,00 časova u amfiteatru Eduka Centra u Novom Sadu (Mite Ružića 1 - kod Katoličke porte) održaće se predavanje o pripremama za polaganje prijemnih ispita na fakultetima. Predavanje je namenjeno, na prvom mestu, maturantima (i njihovim roditeljima), ali i široj javnosti koja je zainteresovana za ovu temu, a održaće ga dr Srđan Stojanović - dugogodišnji saradnik na novosadskom Univerzitetu i osnivač Eduka Centra. Ovom prilikom, prisutni će imati mogućnost da pravovremeno saznaju sve pojedinosti o prijemnim ispitima na fakultetima u Novom Sadu i Beogradu i da postave konkretna pitanja. Ulaz je slobodan. Dobro došli!
Eduka Centar već 14 godina zaredom uspešno organizuje pripremnu nastavu za polaganje prijemnih ispita na svim fakultetima i u srednjim školama (osim umetničkih skola i akademija umetnosti). Za to vreme, pripremnu nastavu u Eduka Centru pohađalo je preko 2000 polaznika, a prosečna prolaznost na prijemnim ispitima na fakultetima je 97,4%, dok se u srednje škole upisalo čak 100% polaznika.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.