Predstava za mališane Šuma Čuda

Izvor: Plakatt.com, 10.Dec.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava za mališane "Šuma Čuda"

Teatar 78, Beograd
Sunday 15 Dec 12:00

„Šuma čuda“ je bajka namenjena velikoj i maloj deci; onoj koja su na putu odrastanja, ali i onoj koja misle da su već dovoljno „velika“.
Veštica Zlica zajedno sa svojim pomoćnikom – Zlobodanom Zlobom skovala je zao plan! Počela je da širi strašne laži o lepoj princezi Ljupki: da je lenja, neradnica, da samo voli da drema i spava, da je aljkava, pa čak i glupa. Princ Leposlav – Lepi, inače ludo zaljubljen u princezu Ljupku, strašno se razočarao u svoju ljubav kad je od Zlobe čuo ove glasine. Princeza odlazi u Šumu čuda, kako bi srela svog princa Leposlava ali Šuma je skrovište Veštica Zlica i simbol svega što ne valja… Da li će princ, pored svih laži, ipak otići da spase princezu Ljupku od Veštice Zlice?
Ova urnebesno smešna bajka autorsko je delo Mine Aleksić, koja potpisuje scenario i režiju. Predstava je napisana u lako pamtljivom stihu i edukativnog je karaktera, a scenografija i songovi su originalni.
Predstava je namenjena deci od 3 do 12 godina.
Dramaturg i reditelj:
Mina Aleksić
Uloge:
Veštica Zlica – Dragana Nenadić
Princeza Ljupka – Marijana Dugalić/Jelena Jokić
Princ Leposlav Lepi – Dejan Stojaković
Dobrota Vila – Jelena Velkovski
Pomoćnik Zloba – Nemanja Janičić

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.