Performans “Bebin svet”

Izvor: Plakatt.com, 22.Sep.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Performans “Bebin svet”

Cirkusfera, Beograd
Monday 24 Sep 20:00

Treš naiva sa elementima visoke umetnosti
Melanž de žanr
Nije važno o čemu se radi u performansu. Šta je važno? Na probama su bile prisutne dve bebe. Da li je moguće napraviti performans u prisustvu dve bebe, kakav je proces? Kako ko funkcioniše u takvim uslovima? Jer kad beba mora da siki, proba se prekida, kad bebi treba da se promeni pelena proba se prekida, kada beba plače iz bilo kog razloga proba se prekida… going with the flow, growing with the flow. A o čemu se radi u performansu (o ljubavi? Psst!), videćete kad dođete i priložite određenu svotu novaca.
Autor: Ivana Koraksić
Izvođači:
Tanja Milanović
Julia Gorosito
Dušan Murić
Nina Matis
Sonja Kalajić
Podržano od Ministarstva Kulture Republike Srbije
Ulaz: 150 novaca i više

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Performans “Bebin svet”

Izvor: SEEcult.org, 22.Sep.2012

Treš naziva sa elementima visoke umetnosti Melanž de žanr Nije važno o čemu se radi u performansu. Šta je važno? Na probama su bile prisutne dve bebe. Da li je moguće napraviti performans u prisustvu dve bebe, kakav je proces? Kako ko funkcioniše u takvim uslovima? Jer kad beba mora da siki,...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.