Otvoren klub inspirisan filmom Avatar! Ali, zašto?! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren klub inspirisan filmom "Avatar"! Ali, zašto?! (VIDEO)

Bilo je nemoguće čak i zamisliti klub u kome će sa zida sijati Merilin Monro kao toples stanovnica Pandore, a čiji vlasnik zvuči manje kao zvezda filma "Avatar", već pre kao junak nekog gangsterskog filma. Ali, to se ipak desilo - u Južnoj Africi. Upoznaj klub "Avastar"!

Zamisli klub u kome, dok laseri hipnotišu i muzika drma svaku ćeliju organizma, sa zidova hipnotišu plavi Na'vi stanovnici Pandore i to, naravno, u toplesu... Pa, čak je i teško zamisliti tako nešto. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Majk Beson je ostvario svoj san i u Rivoniji, u Južnoj Africi otvorio klub "Avastar" čiji dizajn je nastao iz inspiracije hit-filmom Džejmsa Kamerona "Avatar", ali sa "erotskim obrtom". U ovom velikom klupskom prostoru sve je plavo, ali i šareno i svetlucavo poput živopisne prirode na Pandori. Posetioci kluba mogu da uživaju u koktelima, skupim cigarama i modernim DJ-evima, a vlasnik najavljuje i brojne goste iz sveta poznatih. Detalja ima toliko (i previše!), pa, pretpostavljamo, gosti kluba će se vrlo brzo menjati, jer ko može da izdrži ovoliko svega duže od nekoliko minuta?! Da li bi možda umesto kluba "Avastar", Besonu ipak više "leglo" da je otvorio neki klub inspirisan npr. gangsterima - proveri u videu koji sledi. Pazi samo da ne dobiješ "Avatar"-overdose!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.