OLA HORHE

Izvor: Plakatt.com, 17.Mar.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLA HORHE


Kulturni Centar Grad, Beograd
Saturday 19 Mar 23:30

'Najbolji novi bend u 2009. godini'
po mišljenju kritičara web magazina Popboks - http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7893
Andy Pavlov - (analogni sintisajzeri, glas)
Attack El Robot - (bubnjevi)
Ola Horhe je elektro-akustični duo nastao u Beogradu 2007. godine. Čine ga pijanista Andy Pavlov koji koristi originalne analogne sintisajzere sa kraja 70-ih i početka 80-ih godina i multiinstrumentralista Attack El Robot na bubnjevima.
Već prvi nastup OLA HORHE izazvao je veliku pažnju, i taj koncert je izabran za događaj godine po izboru publike web magazina Popbox 2008.
Njihovi prvi snimci su numere 'Hotel Moskva' i 'Novi Meksiko' snimljene za izložbu 'Molimo vas ne uznemiravajte' umetničke organizacije Dezorg iz Beograda.
Održali su više uspešnih koncerata u Beogradu i gradovima Srbije (Pančevo, Vrbas, Palić, Šabac, Majdanpek) a u Maju 2009. godine održali su 4 uspešna koncerta u okviru mini turneje u Sloveniji a u januaru 2011. koncerte u Zagrebu i Splitu.
Nastupali su na festivalu dizajna Magdalena u Mariboru, gde su svirali na otvaranju izložbe dizajnera Mirka Ilića, a izuzetno uspešne nastupe su zabeležili na Filmskom Festivalu na Paliću, festivalu Dis-Patch u Beogradu, Ljubljanskom klubu Menza pri koritu, Festivalu Mikser u Beogradu, Šabačkom letnjem festivalu,
Beogradskom letnjem festivalu BELEF, Forest Festu, Refract Festivalu, itd.
http://www.myspace.com/olahorhe
Cena karte: do ponoci 200 RSD, posle 300 RSD

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.