LUZ AZUL u Klubu Akademije 28

Izvor: Plakatt.com, 21.Okt.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUZ AZUL u Klubu Akademije 28

Klub Akademija 28, Beograd
Friday 25 Oct 22:00

VELIKI KLUPSKI KONCERT BENDA
LUZ AZUL
KLUB AKADEMIJE 28
petak 25.10.
22h
LUZ AZUL, u prevodu “Plava svetlost”, predstavlja jedinstveni bosa nova džez bend iz Beograda, sastavljen od profesionalnih muzičara klasičnog i džez obrazovanja, čiji se repertoar sastoji od kompozicija brazilskih autora i džez standarda, u bosa-nova aranžmanima.
Ženski vokal i flauta Tijane Krstić, saksofon Mauro Masciolija, gitara Đorđa Bajića, kontrabas Darka Golića i bubnjevi Miloša Milosavljevića, sačinili su LUZ AZUL, iz zajedničkog afiniteta prema brazilskoj muzici i životnoj filozofiji koju ona najbolje izražava; uz samba i bosa-nova ritmove, ali i druge ritmične stilove kao što su bajao, šorinjo itd.
Učestvovali su u brojnim kulturnim manifestacijama u organizaciji Ambasade Brazila, tokom proteklih godina, a imali su i značajan broj samostalnih koncerata.
Ulaz na koncert je slobodan a rezervacije se mogu izvršiti na: 011 3619 342
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7Y6eSTTdeeo
DOBRODOŠLI U KLUB AKADEMIJE 28

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luz Azul u klubu "Akademija 28"

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2013, 10:59

LUZ AZUL, u prevodu "Plava svetlost", predstavlja jedinstveni bosa nova džez bend iz Beograda, sastavljen od profesionalnih muzičara klasičnog i džez obrazovanja, čiji se repertoar sastoji od kompozicija brazilskih autora i džez standarda, u bosa-nova aranžmanima... Ženski vokal i flauta Tijane...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.