Konkurs za međunarodni festival Š.U.N.D. Šta Umetnost Nudi Društvu

Izvor: Plakatt.com, 03.Mar.2011, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za međunarodni festival Š.U.N.D. Šta Umetnost Nudi Društvu


Grad Beograd, Beograd
Tuesday 1 Feb 00:00 - 10 Apr 00:00

Š.U.N.D. (Šta Umetnost Nudi Društvu) je međunarodni festival grupe studenata umetničke produkcije na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu.
Često se postavlja pitanje – šta nama nudi umetnost i koliko se ona u današnje vreme ceni? Da li je danas teško prepoznati umetnost? Koji su parametri i kvalifikacije za određenje nekog dela kao umetničkog?
Sa željom da kreiramo novi umetnički prostor gde bi mladi, neafirmisani umetnici dobili šansu da predstave svoj rad javnosti, došli smo na ideju ovog interdisciplinarnog projekta. Želimo da festival bude godišnja smotra dela umetnika studenata, da na jednom mestu prikažemo šta to umetnost nudi društvu u datom trenutku.
Konkurs 2011
Umetnosti koje će biti predstavljene na festivalu tokom 2011. godine su: slikarstvo, vajarstvo, grafika, keramika, dizajn enterijera, grafički dizajn, fotografija, scenografija, kostim, tekstil, industrijski dizajn, video rad i instalacija.
PRIJAVITE SE!!! :)
Više informacija na našem sajtu: www.sund.rs

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.