KONKURS ZA SCENARISTIČKE RADIONICE

Izvor: Plakatt.com, 06.Sep.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONKURS ZA SCENARISTIČKE RADIONICE

Dom Omladine, Beograd
Thursday 15 Sep 19:00

Pozivamo sve zainteresovane studente (književnosti, dramaturgije, režije, italijanskog…) da se prijave na scenarističke radionice u okviru projekta Barbara. Na radionicama ćemo se baviti prebacivanjem romana u formu scenarija. Roman po kom ćemo bazirati kurs je 'Jevanđelje po Mariji' Barbare Alberti, koja će nam se i pridružiti na finalnom sastanku, kada ćemo joj predstaviti radove.
Radionice će se održavati u Domu omladine Beograda, u popodnevnim časovima tokom oktobra, i to dva puta nedeljno, a učešće je besplatno. Mentor radionice je nagrađivana scenaristkinja i književnica Vladislava Vojnović, a asistent je dramaturg Danka Sekulović.
Popunjen formular pošaljite na adresu: radionica.radionica@gmail.com. Rok za slanje prijava je 27. septembar 2011.
http://www.domomladine.org/vesti/konkurs-za-scenaristicke-radionice/

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.