Humanitarni koncert za Milana

Izvor: Plakatt.com, 05.Mar.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert za Milana

Centar za kulturu "Božidarac", Beograd
Sunday 25 Mar 19:00

Nakon samo nekoliko dana od pokretanja ideje za ovaj humanitarni koncert rezultati su više nego dobri: obezbeđen je besplatan prostor za održavanje koncerta, svoje učešće potvrdilo je preko deset bendova.
Na inicijativu Vladana Stojanovića ovu akciju odmah su podržali i pomogli: N.U. 'Božidar Adžija', Igor Brakus, Milan Petrović, Vlada Nikodijević – Ribelli, Petar Janjatović i redakcija portala RockSvirke.com.
Na prvom, a nadamo se ne i poslednjem koncertu sa ovim humanim ciljem, nastupiće sledećim redosledom:
Branko Maručić – Čutura
Milan Petrović Quartet
https://www.facebook.com/pages/Milan-Petrovic-Quartet/292852940739616
Moonshiners Bend feat. Dr.Dragoljub Crnčević - Crnke & Dragona
Rhytm & Blues Resistance (Hrv)
Di Luna Blues Band
Raw Hide
Zona B
Texas Flood
Santos Brothers Band
BandX
Les Gigantes feat. Pera Joe & Bobana
https://www.facebook.com/pages/Les-Gigantes/190467637641312
Koncert će biti održan 25. marta u Centru za kulturu 'Božidarac' u Beogradu u period od 19h do 23.30h. Cena karte biće 300 dinara. Broj karata je ograničen na 500, pa svoju kartu možete rezervisati i putem mail adrese: legigantes@gmail.com.
Milan Ćurčić Ćure je čovek koji već preko 15 godina prati bluz, rock i jazz scenu putujući kao novinar sa kamerom na ramenu od festivala do festivala. Neke od njih prati od njihovog nastanka.
Muzički je selektor 'Blues&Jazz Festivala' u Bačkoj Palanci. Na lokalnoj televiziji BAP ima svoju autorku emisiju 'Rock&Roll - put slave' kao i emisiju '33. obrtaj' na lokalnom radiju BAP.
http://www.rocksvirke.com/index.php/vesti/aktuelno/1894-humanitarni-koncert-za-milana

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.