Hana V. & Friends at Soul Society

Izvor: Plakatt.com, 18.Apr.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hana V. & Friends at Soul Society

BITEF teatar, Beograd
Friday 21 Apr 22:00

Grupa iskusnih muzičara HANA V. & FRIENDS , koji čine: Hana Vučićević-vocal / Dragan Ivanović-bas / Dragan Gagi Heinrich-gitara /Vladimir Pejović – vokal / Dragan Ćalina klavijature / Peđa Milutinović bubanj okupila se oko ideje da zagruva muziku koju voli, a koja je mešavina raznih pravaca: soula, fanka, džeza, hip hopa i roka. Na repertoaru će biti Jill Scott, Meshell Ndegeocello, Bilal, D’Angelo, ali i Living colour i Screaming Headless Torsos, i još mnogo vrhunske muzike.
Hana V, srpski vokal i kantautor, svoju klupsku karijeru počinje sredinom 90 ih godina. Poznata je po energičnom nastupu i raskošnom glasu, kao i hitu Are you ready koji je napravila sa svojom grupom Speed limit ,a koji je obeležio novo poglavlje srpske elektro scene. Nastupala je i sarađivala sa Lazar Tošić kvintetom, Vasil Hadžimanov bendom, Big bendom RTS-a, bendovima Speed limit i J.U.S.T, Sunshine i mnogim značajnim klupskim muzičarima ovdašnje džez scene.
Cena ulaznice: 300 din.
Soul Society – stari klub Bitef
Skver Mire Trailović
Rezervacije: 063 377483

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.