Gorgoroth i Vader

Izvor: Plakatt.com, 08.Nov.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorgoroth i Vader

Route 66, Novi Sad
Wednesday 7 Dec 10:00

U okviru turneje The Sign Of Hell kultni norveški black metal bend Gorgoroth i poljski death metal sastav Vader održaće koncert u Novom Sadu i to 7. decembra. Oni će nastupati u klubu Route 66, a publiku će zagrejati grupa Valkyrja iz Švedske koja ih prati na ovogodišnjoj turneji.
Gorgoroth i Vader imaju nova izdanja koja će promovisati na predstojećoj turneji. Gorgoroth su reizdali album “Under the Sign of Hell” iz 1997., dok je Vader objavio album “Welcome To The Morbid Reich”.
U prodaju je pušteno svega 300 ulaznica. Možete ih kupiti u Beogradu u Felix shopu i u Novom Sadu i Subotici u Mungosu po ceni od 2000 dinara. Organizator (Awaken/Grom Records) vam savetuje da svoju ulaznicu obezbedite na vreme.

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

M.A.D. Goya, Ashen Epitaph - Serija koncerata u Srbiji

Izvor: MetalSerbia.com, 08.Nov.2011

Thrash sastav M.A.D. Goya i grupa Ashen Epitaph iz Sente održaće seriju od 3 koncerta pod nazivom Not Dead Yet Tour 2011 počevši od petka, 11. novembra, nastupom u Bačkom Petrovcu i klubu Underground uz podršku novosadskih Defilement.. Sledi koncert u smederevskom klubu Doc Holiday dan kasnije...

Nastavak na MetalSerbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.