Goblini + Grate / Club Quarter 05. maj

Izvor: Plakatt.com, 19.Apr.2014, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini + Grate / Club Quarter 05. maj

Club Quarter, Novi Sad
Monday 5 May 22:00

Ponedeljak, 05. maj #Quarter i Long Play Vam predstavlju:
Koncertnu promociju novog albuma sastava
Goblini – “Roba s greškom”.
Podrška:
GRATE
Pretprodaja ulaznica za koncert u Novom Sadu počinje u utorak 1.aprila, po ceni od 600 RSD i traje do 10. aprila, preko mreža GIGS TIX i Eventim.
“Činjenica da nam je novosadska publika uvek bila vrlo odana i da su mnogi Novosađani bili na velikom koncertu Goblina u Hali sportova uverava nas da se sprema jedan veoma eksplozivan pank rok hepening u Novom Sadu”, poručuje frontmen Branko Golubović-Golub.
Goblini uvek imaju poseban motiv da sviraju pred novosadskom publikom. Novi Sad u karijeri Goblina ima izuzetno važnu ulogu kao grad u kome je bend prvi put svirao van matičnog Šapca i pre punih 20 godina ovde je snimio prvi album.
“Sarađivali smo i sprijateljili se sa brojnim novosadskim muzičarima, od kojih su neki poput Bobana iz Ritma Nereda, Bišketa iz Pero Defformero ili Gorana iz Grate-a učestvovali u snimanju ‘Robe s greškom’. I taj album je snimljen u Novom Sadu, kod našeg producenta Pika”, ističe Golubović.
Golub podseća da su novosadski bendovima Atheist Rap i Love Hunters veliki prijatelji Goblina (uostalom, Dr.Pop i Radule su gostovali na koncertu u Hali sportova) i podseća da je Obojeni Program bio prvi bend koji je Goblinima dao šansu da sviraju ispred njih, “davne 1993. godine, u trenutku kada niko nije ni čuo za nas!”
Znate gde je dobro!
vrata se otvaraju od 21h, koncert počinje u 22h!
Vidimo se! :)

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Riot 87 ft. Coyote & Iskaz + Don`t Touch Anything DTA / Club Quarter 03. maj

Izvor: Plakatt.com, 19.Apr.2014

Club Quarter, Novi Sad . Saturday 3 May 22:00 . . Subota, 03. maj #Quarter Vam predstavlja:. Promociju novog albuma sastava Riot 87 “Pobuna”.. Nastupaju:. RIOT 87 feat. Coyote Eyesburn & Iskaz. Don’t Touch Anything ::: DTA. + Special Suprise DJ. Ulaznice možete nabaviti na vratima kluba...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.