Elemental

Izvor: Plakatt.com, 07.Apr.2011, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elemental

Route 66, Novi Sad
Friday 15 Apr 21:30

Nakon izvanrednog koncerta u Pančevu, gde su do poslednjeg mesta ispunili Dom omladine, Elemental nastavlja sa svirkama po Srbiji.
Ovaj put dolaze u naš grad, Novi Sad.
Elementalu ovo nije prvi put da svira u Novom Sadu, poslednji nastup u Novom Sadu je bio 2009., a pre toga su 2006. nastupali na “Hip-hop stejdžu” Exit-a 2006.-dakle, bas smo ih se uzeleli!
Članovi grupe Elemental se posebno raduju što će novosadskoj publici predstaviti materijal sa svog novog albuma “Vertigo”.
Takođe, ponoviće gradivo sa nekim od dosadašnjih najvećih hitova kao što su “Romantika”, “Iz dana u dan”, “Male Stvari”, “Pod pritiskom”…
Elemental je zagrebački hip-hop bend s regionalnom reputacijom.
Održavaju koncerte širom cele regije, od Slovenije do Makedonije.
Njihov novi album “Vertigo” koji su objavili u maju 2010. dobio je dve nominacije za hrvatsku diskografsku nagradu Porin, a u glasanju 20 kritičara hrvatske muzičke scene proglašen je albumom godine.
Osim toga, Elemental su slušaoci svih radijskih centara Hrvatskog radija proglasili bendom godine!
Njihovi nastupi su energični, dinamični i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Njihova pesma i spot “Reži me” je zauzima prvo mesto MTV top liste:
http://www.mtv.rs/top-liste/domacica
www.elemental.hr
Broj ulaznica za koncert Elementala je ograničen, a u predprodaji ih možete kupiti za šankom kluba Route 66 (Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad) po ceni od 450 dinara. Predprodaja počinje 04.aprila.
Na dan koncerta, 15.04., ulaznica će koštati 600 dinara.
Ulaznice u predprodaji se takođe mogu kupiti preko maila:
office@route66-ns.com
Rezervacije stolova primamo na:
office@route66-ns.com
063/54-77-77

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.