DizzyQueer presents: IDA PRESTER (Lollobrigida) @ Apartman! - 15. april

Izvor: Plakatt.com, 07.Apr.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DizzyQueer presents: IDA PRESTER (Lollobrigida) @ Apartman! - 15. april

Klub Apartman, Beograd
Friday 15 Apr 23:00 - 16 Apr 05:00

IDA PRESTER *
frontmenka benda Lollobrigida
nastupa u Apartmanu u petak 15. aprila od 23h! Poznato lice omiljenih nam šarenih spotova zagrebačke electro-pop grupe, punih sladunjavih provokativnih tekstova, s velikim zadovoljstvom će prvi put nastupiti na Queer žurci u samom centru prestonice.
Ranijih godina je katkad dolazila na odlične queer aftere u Apartman, nakon sjajnih koncerata njene grupe u SKC-u, Domu omladine ili drugim prostorima glavnog grada, a sredinom aprila će vas žestoko razigrati i razmrdati kombinacijom super DJ-seta i svog umilnog glasa :)
Ida priprema nu-pop, new wave, disco, electro & punk - a uz vašu dobru energiju kaže da će zgrabiti i mikrofon za potpuni muzički vrhunac! ♥
Podrška: Stanwik! :)
Ulaz 250 din. do ponoći i 350 nakon ponoći. REZERVACIJE su obavezne:
- klikom na 'I'm coming' (Yes) ili 'Maybe' na ovom eventu
ili
- slanjem SMS-a (ime + okviran broj ljudi koji dolazi sa vama) na broj 064-1876-235 http://www.facebook.com/pages/Ida-Prester/133227290051328
http://www.facebook.com/Stanwik
http://www.facebook.com/DQParty
http://www.facebook.com/KlubApartman

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.