Dečija predstava Šuma čuda

Izvor: Plakatt.com, 28.Okt.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečija predstava "Šuma čuda"

Teatar 78, Beograd
Sunday 2 Nov 12:00

„Šuma čuda“ je skovište Zlobnice Veštice i simbol svega što ne valja. Veštica je, zajedno sa svojim pomoćnikom – Zlobodanom, Zlobom skovala zao plan! Počela je da govori svima u kraju strašne laži o lepoj princezi Ljupki – kako je princeza lenja, prava neradnica, kako je aljkava, pa čak i glupa! Princ Leposlav – Lepi, inače ludo zaljubljen u princezu Ljupku, koji je bio spreman da je oženi, strašno se razočarao u svoju ljubav, kada je od Zlobe čuo ove glasine. Princeza odlazi u Šumu čuda, kako bi srela svog princa Leposlava, i vođena svojim srcem, upada u zamku koju je Veštica za nju pripremila. Da li će zlo pobediti dobro na kraju ove bajke? Da li će Princ, pored svih laži, ipak otići da spase princezu Ljupku od zle Veštice?
Ovo je bajka namenjena velikoj i maloj deci. Za svu decu koja su na putu odrastanja, ali i za one koji misle da su već dovoljno zreli.
Predstava „Šuma čuda“ je autorsko delo Mine Aleksić, koja potpisuje scenario, režiju i tekstove songova. Cela drama je napisana u lako-pamtljivom stihu i edukativnog je karaktera. Ovu originalnu priču prate zabavni songovi, lepa scenografija i veseli kostimi.
Predstava je namenjena deci od 3 do 12 godina.
Tekst i režija:
Mina Aleksić
Uloge:
Veštica Zlica – Dragana Nenadić
Princeza Ljupka – Marijana Dugalić
Princ Leposlav Lepi – Dejan Stojaković
Dobrota Vila – Jelena Velkovski
Pomoćnik Zloba – Nemanja Janičić

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.