DaFED#15

Izvor: Plakatt.com, 26.Sep.2013, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DaFED#15

Kulturni centar Novog Sada, Novi Sad
Wednesday 2 Oct 18:00

U sredu, 2. oktobra u 18h u Kulturnom centru Novi Sad, održaće se 15. po redu DaFED meetup (Designers and FrontEnd Developers) iza koga stoji istoimena organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu.
I ovog puta imaćemo priliku da čujemo dva sjajna predavača. Oni su Studio at Warp Speed, Milica i Janko Jovanović. Imaju preko deset godina iskustva, pomažu malim firmama da oblikuju svoje proizvode i usluge. Redovni su predavači na svi lokalnim i regionalnim okupljanjima. Možda niste znali, ali Janko je jedan od autora knjige “Smashing Book 2” kao i autor nekoliko članaka na Smashing Magazine sajtu.
Teme o kojima će nam njih dvoje pričati su:
1. Bolje sprečiti nego lečiti – Zašto je research neophodan čak i za startape
Milica Tomić Jovanović, UX designer
2. 50 nijansi sive: Skiciranje proizvoda
Janko Jovanović, experience designer (http://www.jankoatwarpspeed.com/)
Ulaz na ovaj događaj je besplatan, ali zbog ograničenog kapaciteta prostora, obavezno je prijavljivanje na događaj. Svoje prisustvo možete prijaviti na http://dafed.splashthat.com/.
Druga lepa vest je da će neko od učesnika dobiti besplatnu kartu za međunarodnu konferenciju www.codingserbia.com. Sve što treba da uradite je da se prijavite i dođete na ovaj DaFED#15, a mi ćemo izvući srećnog dobitnika! Držimo vam palčeve, DaFEDsi!
O DaFED-u
Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.
Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka koja su osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Predavanja obično traju 30-60 minuta. Nakon toga sledi umrežavanje, tj. druženje uz piće i zakusku.
DaFED je nastao da bi se dizajneri i front-end developeri sastajali jednom mesečno radi razmene ideja, rešavanja zajedničkih problema, diskusija i najbitnije od svega umrežavanja i druženja sa ljudima iz struke. Važno je reći da je dobrodošao svako ko pokaže inicijativu i želju da podeli svoje iskustva, probleme i mišljenja sa ljudima istih ili sličnih interesovanja i na taj način doprinese i ojača IT zajednicu.
Ukoliko želite da dobijate obaveštenja o održavanju svakog narednog DaFED-a, možete se prijaviti na mejling listu http://eepurl.com/AkXxD ili nas pratiti putem facebook grupe https://www.facebook.com/groups/dafed/.
Prijavite svoje prisustvo i vidimo se DaFEDsi ;)

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.