CLASSICK HIP HOP SESSIONS present: SRPSKI REP 1994-2011

Izvor: Plakatt.com, 20.Okt.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CLASSICK HIP HOP SESSIONS present: SRPSKI REP 1994-2011

KosmoSapiens Art Kafe, Novi Sad
Friday 21 Oct 21:30 - 22 Oct 00:30

U pravom smislu reči retrospektiva domaćeg repa, sve ono što smo čuli od 1994. kad je izašao prvi Gruov album i obeležio početak ere koja dolazi pa do danas kad imamo potpuno razvijenu scenu sa različitim pravcima, klanovima, tematikama, bifovima, fristajlovima, MCing, DJing, grafitere i brejkere... mnogo toga sto ili ste poslednji put čuli pre milion godina ili je trebalo da i to čujete, a niste. A da bi osigurali da znamo gde rep ide kod nas moramo da saznamo odakle je došao! Verujem da su sva dodatna objašnjenja suvišna, ovde se mora biti!
Takodje ćemo u sklopu ove večeri imati i video projekcije, i to serijal spotova koje su snimili novosadski reperi tokom svih ovih godina, a bilo ih je i bićemo u prilici da vidimo kako se to odvijalo tokom godina.
I kao najbitniji deo večeri:
PREMIJERA SPOTA
DAYLA & DENJA - Radi šta voliš !!!
http://www.facebook.com/groups/171406906245870/
...prvog singla sa sa albuma U PROLAZU koji je plasiran krajem prošlog meseca! Momci su svojevrsno iznenadjenje i valja ih podržati! Takodje ce na licu mesta moci i da se kupi njihov album po promotivnoj ceni! :)
Znači, aj na staru dobru domaću repčinu! Žurka počinje u 21.30 a završava se u 00:30
Upad: 0rsd

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.