Blah Blah band u muzičko - superherojskoj borbi za TIJANINO SRCE

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2013, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blah Blah band u muzičko - superherojskoj borbi za TIJANINO SRCE

Pozivamo sve prijatelje i ljude dobre volje na humanitarnu žurku koja će se održati 9. aprila u klubu "Bitef Art Café" Skver Mire Trailović od 22h.

Za muziku i dobru atmosferu ce se pobrinuti fenomenalni “Blah Blah" bend.Na ulazu u klub će stajati kutija za skupljanje priloga, sav prikupljen novac ide za lečenje osmogodisnje Tijane Ognjanović, kojoj je hitno potrebna transplantacija srca.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Humanitarni hip hop koncert za Tijanu u Ilegali

Izvor: NaDlanu.com, 10.Apr.2013, 13:21

Humanitarni koncert za Tijanu Ognjanović održaće se 14. aprila u klubu "Ilegala" (Vasina 14)...Učestvuju izvođači:Juice, Dj Kobazz, Dj Munja, Bvana i Mikri, Lou Benny, BMC, i ostali..Cena karte je 200 dinara, a sav prikupljen novac od prodatih karata ide za operaciju i postoperativni tok male Tijane...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.