Beyond House presents Marcellis

Izvor: Plakatt.com, 05.Dec.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beyond House presents Marcellis

20/44, Beograd
Saturday 14 Dec 23:00 - 15 Dec 06:00

Marcellis je Holandski DJ i producent koji se u svom radu vodi pravilom, less Is more, malo promocije a puno skilova, malo izdanja a puno kvaliteta.
Prvu ploču izdao je 2004. godine na holandskom Black Label-u. Zatim slede sjajna prošlogodišnja izdanja na renomiranom “Workshop-u”, a njegovo poslednje ostvarenje, album kojim kruniše svoj povratak na scenu, objavio je na nemačkom lejblu Millions Of Moments Recordings.
http://www.discogs.com/artist/Marcellis
http://www.residentadvisor.net/dj/marcellis
DJ karijeru je započeo davne 1987. godine.
Pre nego što je u ranim 90-im otkrio acid house, njegova interesovanja su bili punk, reggae, hip-hop i world music.
Kao i u produkciji tako i u DJ-ingu, Marcellis ne poznaje granice. Upravo to je evidentirano na njegovim miksevima dostupnim na webu, medju kojima se ističe mix za Resident Advisor podcast serijal RA.363.
https://soundcloud.com/marcellis-3/marcellis-ra-363-resident
http://www.residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=363
Za svoju produkciju i setove kaže da moraju da poseduju originalnost i kvalitet kojim će izdržati test vremena.
Veruje u ekperimentisanje u muzici ali samo ako ono zadrži cilj i smisao. U njegovim setovima se može čuti sirok muzički spektar, od vokalnih i funky tjunova do tvrdjeg housa i tehna sa gotovo psihodeličnim momentima.
Ovom neobicnom sintezom stilova, teži da nas kroz ples povede na putovanje na kojem nikad nismo bili.
podrška:
Ognjem
http://soundcloud.com/ognjem
Vitanov
http://soundcloud.com/vitanov
Upad 300 RSD

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Black Cat party

Izvor: Plakatt.com, 06.Dec.2013, 01:03

club UNDERWORLD , Beograd . Friday 13 Dec 20:00 - 13 Dec 23:45 . . Okupile su se tri crne mace da vam spreme žurku kakvu do sada niste imali priliku da vidite. Svaka maca pušta drugačiju muziku, tako da ćete ovoga puta sigurno čuti nešto novo i mnoštvo onoga što već volite. Okup crnih...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.