♫♫ Betty BooM ♫♫ Subota 11/01 BitefArtCafe

Izvor: Plakatt.com, 08.Jan.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

♫♫ Betty BooM ♫♫ Subota 11/01 BitefArtCafe

Bitef Art Cafe, Beograd
Saturday 11 Jan 23:30

Betty Boom je noviji bend u klubu BitefArtCafe, ali bend koji je već uspeo da pokaže kvalitet svirke i energičnost nasupa. Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” I svima nam dosadi.
Na čelu Betty Boom su, možemo slobodno reći jedni od najboljih vokala u Beogradu, Tanja i Raca.
Njih dvoje se fantastično dopunjuju, te je njihova interakcija na bini pravi užitak za publiku. Tanja je poznata kao vokalni perfekcionista, a Raca kao vladar visina.
Ono što je sigurno je da ih treba čuti i videti uživo. Još jedan nesvakidašnji začin benda Betty Boom je perkusionista, poznat kao Pićuka, neretko kostimiran, koji raznim perkusijama popunjava zvuk benda!
Pop, disco, 80’, MTV, VH1, house ali i poneki mambo!
Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.
Imaju fantastičan promo, pogledajte ga ;)
http://www.youtube.com/watch?v=GiqME0CodUw
Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
BITEFARTCAFE
063.594.294
063.594.054
011.3229.822
Web: www.bitefartcafe.rs
http://www.facebook.com/bitef
https://twitter.com/BitefArtCafe

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.