Izvor: Plakatt.com, 05.Sep.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bernays Propaganda / Threesome

Kulturni Centar Grad, Beograd
Saturday 9 Oct 21:00

Ako je neko dobar primer koliko daleko možete otići kao indie bend iz male zemlje na Balkanu onda su to zasigurno Bernays Propaganda iz Skoplja. Računica je jednostavna - 3 i po godine postojanja, dva LP izdanja (Moonlee Records), 3 evropske turneje i brojka od ukupno 173 koncerta na koju slobodno možete dodati još neki broj jer je četvrta turneja u toku. Sve to začinjeno nedavnim nastupom na Exit Main Stage-u na kome su iste večeri nastupili Klaxons i Royksopp. I da ne bude zabune, ovde se radi o bendu čija je priča ekstremno angažovana/politična. Zvukom bi ih najlakše bilo staviti na trag Gang of Four ali uz malo grebanja po površini naći će se tu mnogo uticaja - od Gossip preko Fugazi sve do Submission Hold. Tu su kompaktan bubanj, groovy bas, izlomljeni funky tonovi gitare i iznad svega jedinstven, snažan i ubedljiv ženski vokal. Da li je potrebno pominjati ludački entuzijazam, razarajuću energiju i sjajnu atmosferu koju prave?
http://www.myspace.com/bernayspropaganda
Dodatak užitku - Threesome.
http://www.myspace.com/threesomerules
komplet karata za celu seriju koncerata biće u prodaji u KC Grad od 10. Septembra i dostupan sve do prvog koncerta u seriji – 18. Septembra. Cena kompleta je 1000 dinara. Organizacija:
http://www.supersizeshe.com

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.