Bazarov decembarski Shopping Day

Izvor: Plakatt.com, 05.Dec.2013, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazarov decembarski Shopping Day

TC Sad Novi Bazaar, Novi Sad
Saturday 7 Dec 12:00 - 7 Dec 22:00

Bazarov Shopping Day održaće se u subotu, 7. decembra od 12 do 22 časa u TC Sad Novi Bazaar.
Ljubitelji šopinga moći će da uživaju u jedinstvenom “Danu kupovine” tokom kojeg će cene pojedinih artikala poznatih brendova biti niže i do 50%. Pored šopinga, svi posetioci će imati priliku da uživaju i u druženju sa gostima Bazaara.
Zabava za najmlađe posetioce počinje u 12 časova na II spratu TC gde će animatori iz Kreativnog pogona organizovati radionicu za decu, pod nazivom “Bazarov decembarski izazov”.
Janoš Mesaroš će i ovaj put upriličiti jedinstven umetnički doživljaj posetiocima tržnog centra, stvarajući svoja dela od 12 časova na I spratu tržnog centra, dok će ljubitelji dobre knjige imati priliku da uživaju u druženju sa Jelenom Bačić Alimpić od 17 časova.
Za kraj, Modna agencija Baron će se pobrinuti za modni užitak, na reviji Bazarovih brendova, koja će biti upriličena na II spratu TC, od 18 časova.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.