BEST Design Week 2014: Seminar dizajna i brendiranja

Izvor: NaDlanu.com, 06.Maj.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEST Design Week 2014: Seminar dizajna i brendiranja

"BEST Design Week" je seminar dizajna i brendiranja koji se ove godine četvrti put za redom održava u Beogradu od 25. do 31. maja, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u saradnji sa SAE Institutom. Studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu će imati priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

U Nišu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Letoniji (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 07.Maj.2014, 13:25

Niš će ove godine prvi put biti domaćin Balkanskog inženjerskog takmičenja na kome će se studenti sa pet univerziteta nadmetati za kvalfikacionu rundu za finalno evropsko takmičenje u Letoniji. Ovakvo odmeravanje znanja planirano je da bude na Elektronskom fakultetu u Nišu od 8 do 11 maja, a...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.