BAZAROV SHOPPING DAY

Izvor: Plakatt.com, 27.Nov.2012, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAZAROV SHOPPING DAY

TC Sad Novi Bazaar, Novi Sad
Saturday 1 Dec 11:00 - 1 Dec 21:00

U susret velikim sezonskim sniženjima, TC Sad Novi Bazaar je ovog decembra pripremio iznenadjenje za svoje posetioce – Bazarov Shopping Day!
U subotu, 01. decembra, od 11 do 21 čas, ljubitelji šopinga moći će da uživaju u jedinstvenom „Danu kupovine“ tokom kojeg će cene pojedinih artikala poznatih brendova biti niže i do 50%. Pored sjajnog šopinga, biće organizovan i bogat prateći program.
Zabava za najmladje posetioce počinje u 11h na III spratu TC gde će Aleksandar Dujin i njegov orkestar ogranizovati pravu R’n’R žurku za klince, uz nastup artista Mini cirkusa.
Janoš Mesaroš će i ovaj put upriličiti jedinstven umetnički doživljaj posetiocima tržnog centra, stvarajući svoja dela od 12h na I spratu tržnog centra, dok će ljubitelji dobre knjige imati priliku da uživaju u druženju sa Jelenom Bačić Alimpić na promociji njene nove knjige „Pismo gospodje Vilme“.

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Bazarov Shopping Day

Izvor: PRObjave.com, 28.Nov.2012, 07:41

Novi Sad, 01. Decembar 2012. / PR Objave Najava - U susret velikim sezonskim sniženjima, TC Sad Novi Bazaar je ovog decembra pripremio iznenađenje za svoje posetioce - Bazarov Shopping Day! U subotu, 01.12., od 11 do 21 h, ljubitelji šopinga moći će da uživaju u jedinstvenom "Danu kupovine" tokom...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.