Aleksandra Kovač

Izvor: Plakatt.com, 25.Feb.2010, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Kovač


Dom Omladine, Beograd
Friday 26 Mar 19:30

Sala Amerikana
Promocija albuma 'U Mojoj Sobi'
Nakon četiri godine, u prodaji se pojavio dugo očekivani album Aleksandre Kovač 'U Mojoj Sobi' sa novih 11 pesama. Kao i uvek Aleksandra se vratila u velikom stilu. Prvi utisci i kritike nepodeljeno ukazuju da je u pitanju pravo remek delo domaće muzike i da Aleksandra na najbolji način ponovo uzburkava domaću muzičku scenu.
Pored nežnih i i intimnih balada, koje njena publika željno isčekuje, na albumu ima pesama različitih stilova, od soula, bluesa, jazza, do rock countryja, i kako Aleksandra kaže: "...pokušala sam da napravim kompilaciju svih muzičkih stilova koje ja privatno volim i slušam u intimi svoje sobe, kada sam srećna, ali i kada sam tužna, ovo su pesme za slušanje i uživanje.. "
Koncertno promovisanje novog albuma, Aleksandra Kovač počinje 26. marta u Domu omladine Beograda u renoviranoj sali Amerikana. U pratnji svog čuvenog benda sastavljenog od najboljih regionalnih muzičara, odsviraće i otpevati neke od svojih najvećih hitova, a posebno uzbudljivo i zanimljivo će biti premijerno izvođenje pesama sa novog albuma 'U mojoj sobi'.
Karte su u prodaji na Blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 800 dinara.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.