Ako ne znate šta pokloniti za praznike, tu je 20 ODSTO POPUSTA na PIDŽAME I DONJI VEŠ

Izvor: Prva.rs, 18.Dec.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ne znate šta pokloniti za praznike, tu je 20 ODSTO POPUSTA na PIDŽAME I DONJI VEŠ

Praznično veselje se već oseti i kod nas. Do 6. januara 2018. nudimo 20 odsto popusta na birane serije donjeg veša, pidžama i bluza.
Uveliko sve miriše na praznike i u našim glavama se kuju planovi šta ćemo i kome da poklonimo. Čaroban period poklanjanja počeo je i ako u njemu uživate, sigurno će vam dobro doći ideje čime da iznenadite drage osobe. Izaberite ono što nas prati iz dana u dan i bez čega sigurno ne možete – donji veš.
Pravo je vreme da sebi ili nekoj dragoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << osobi priuštite malo smeliji komad veša. U Liscinoj ponudi ćete pronaći zavodljiv veš, sa detaljima koji sijaju i Swarovski kristalima iz kolekcije Lisca Selection.
Bodi sa posebnim izrezom, prozirni torzelet, push up grudnjak, seksi rukavice iznenadiće i one najsmelije, a katalog možete pogledati OVDE.

Najčešće se među poklonima nađu udobne i tople pidžamice, a šta tačno nudimo možete pogledati u katalogu OVDE.
Lisca i Cheek by Lisca nude ne samo ženstvene i elegantne komade, već i one sa simpatičnim novogodišnjim motivima, stoga će vas ovi modeli za nju i za njega, sigurno razveseliti. 
Katalog ženskog donjeg veša možete pogledati na OVOM linku, dok ćete muški izbor pronaći OVDE.


Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.