Vodimo vas na film Planeta majmuna: Početak

Izvor: Filmske.com, 01.Avg.2011, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na film "Planeta majmuna: Početak"

Filmski magazin Filmske.com u saradnji sa distributerskom kućom MCF vas vodi na film "Planeta majmuna: Početak" u sredu, 3. avgusta u 20:30h u bioskopu Dom sindikata.

Pošaljite nam mail na karte (at) filmske.com sa vašim imenom, prezimenom i brojem mobilnog telefona, a u subject mail-a obavezno upišite ime filma.

Rok za slanje mail-ova je do srede 3. juna u 10:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mail-om i sms porukom sat vremena nakon isteka roka. Delimo 3x2 karte.
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na Filmske.com...






Povezane vesti

Delimo karte za premijeru filma "Planeta majmuna: Početak"

Izvor: Filmoskop.com, 01.Avg.2011

Delimo 3x2 karte za premijeru filma "Planeta majmuna: Početak", u sredu, 3. avgusta, u 20:30h, Dom sindikata!Sve što je potrebno je da nam na e-mail karte@filmoskop.com pošaljete Vaše ime i prezime. Ukoliko budete brzi i baš Vi dobijete karte, mi ćemo .. [detaljnije]

Nastavak na Filmoskop.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.