Nagradna igra: A Place To Bury Strangers sutra u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra: A Place To Bury Strangers sutra u Beogradu

Američki sastav A Place To Bury Strangers sutra nastupa u beogradskom klubu Drugstore, a Balkanrock vam ovom prilikom poklanja karte za koncert.

Najbržima koji pošalju mail na redakcija@balkanrock.com delimo 3 puta po jednu kartu za nastup u sredu. U mailu je samo bitno da naznačite ime i prezime.

Majstori buke i shoegazea iz Njujorka u sklopu turneje na kojoj promovišu svoj novi album “Transfixiation” dovode i goste koje će zagrejati >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << atmosferu, a to je sastav Grooms. Balkanrock je ovim povodom odradio i intervju sa frontmenom benda Oliverom koji možete pročitati ovde.

Karte za koncert još uvek ima i one staju 799 dinara  (Bivši Bar, Kosovska 32, 20h-00h). Cena karte na ulazu biće 999 dinara.


Pogledaj vesti o: Delimo,   Nju Jork

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

A Place To Burry Strangers priredili audio-vizualni spektakl u Močvari

Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2015

Dvije godine nakon prvog susreta, Močvaru su posjetili A Place To Burry Strangers. Američki noise/post-punk trio iza sebe ima četiri albuma, a posljednji nosi naziv “Transfixiation” i izdan je početkom ove godine. Posjetili su nas u sklopu europske turneje, uz podršku noise-pop grupe Grooms...Oni...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.