Delimo karte za Žan-Mišel Žara

Izvor: 24sata, 07.Nov.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delimo karte za Žan-Mišel Žara

Mada će, izgleda, izostati specijalni efekti po kojima je poznat, francuski umetnik Žan-Mišel Žar za beogradsku publiku priprema ekskluzivan koncertni spektakl povodom 30 godina albuma „Oxygene”, koji će održati sutra u Beogradskoj areni.
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert Žan Mišel Žara

Izvor: RTV Pink, 06.Nov.2008, 10:37

Nastup u Beogradskoj Areni. . . Francuski kompozitor, izvođač i muzički producent Žan Mišel Žar (Jean Michel Jarre), koji se sedamdesetih godina prošlog veka proslavio sa albumima elektronske muzike Oxygene i Equinoxe , nastupiće 8. novembra u Beogradskoj areni. .

Nastavak na RTV Pink...

Žan Mišel Žar u Beogradu

Izvor: RTS, 07.Nov.2008

Francuski kompozitor, izvođač i muzički producent Žan Mišel Žar, održaće sutra uveče koncert u "Beogradskoj areni". .Žar se smatra začetnikom elektronske muzike, sint-popa i nju ejdža, a do sada je prodao oko 80 miliona albuma i singlova..Povodom 30...

Nastavak na RTS...

Rasprodat Žan Mišel Žar u Areni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2008

BEOGRAD - Ulaznice za koncert Žan Mišel Žara koji se održava sutra uveče u Beogradskoj areni su rasprodate, saopštili su danas organizatori...Ostalo je samo još 50 karata za lože po ceni od 8.000 dinara...Koncert, koji će trajati 90 minuta, počinje u 20 časova, a ulazi Arene se otvaraju u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.