NESTVARNI PRIZOR NA GROBU DARKA RADOVANOVIĆA: Nakon pomena mogla se videti scena koja oduzima dah

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 20:24

NESTVARNI PRIZOR NA GROBU DARKA RADOVANOVIĆA: Nakon pomena mogla se videti scena koja oduzima dah

Nestvarno zaista.

Pevač Darko Radovanović pre deset godina izgubio je život u saobraćajnoj nesreći.

Govorili su da je jedan od pevača koji je imao veliki potencijal i kome su mnogi predviđali sjajnu karijeru, tragično je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu.

Nesreća se dogodila 11. juna 2011. godine, kada su se sudarila dva automobila marke “ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mercedes”. Od siline udara, noviji model mercedesa “E 320” kojim je upravljao nastradali Aleksandar, a u kome se nalazio Radovanović, naglo je skrenuo i podleteo pod šleper makedonskih registracija.

A post shared by 🇷🇸Београдски Bремеплов🇷🇸 (@beogradski_vremeplov_011)

Da sećanje na Darko i dalje živi i da nije zaboravljen dokaz je i prizor sa groba pomenutog pevača.

Darkov grob danas je bio prekriven cvećem nakon što su mnogobrojni poznanici došli da se prisete Radovanovića i odaju mu počast.

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

Prizor je zaista nestvaran.
Pogledaj vesti o: Darko Radovanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.