Gradonačelnik Niša napadnut i povređen na Kosovu

Izvor: juGmedia, 09.Sep.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Niša napadnut i povređen na Kosovu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako javljaju Južne vesti, danas napadnut na Kosovu i trenutno mu se ukazuje hitna lekarska pomoć u Niškom kliničkom centru.

Sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima, kako kažu u Kliničkom centru Niš, danas oko 13:30 primljen je Bulatović u ovu ustanovu. Njemu, je, kako prenosi Kurir, dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.

Kako se po prijemu, žalio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke. Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš”, navode u KC-u.

Vučić danas na Kosovu, Hašim Tači sa Johanes Hanom u sredu u Preševu, Bujanovcu i Medveđi

Kako se nezvanično saznaje, sinoć jedan sat iza ponoći na administrativnom prelazu kod Merdara, gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i odbornika u skupštini grada Miloša Sekulića zaustavila je kosovska policija, koja ih je privela.

Najpre su, kako se saznaje, navodno, Bulatoviću zavrnuli ruku, a zatim su dohvatili i Sekulića, koji su do jutra ostali u policijskoj stanici, te su ujutru pušteni kući, a u Niš su stigli u toku dana.
Pogledaj vesti o: Darko Radovanović,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut gradonačelnik Niša na Kosovu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018

Ukazana mu je hitna lekarska pomoć..Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako kaže direktor niškog KC Zoran Radovanović, trenutno smešten u ovoj zdravstvenoj ustanovi,..Pročitajte i:..Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora Bulatović je napadnut na KiM...Direktor KC-a Radovanović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.