U ime ljubavi “iPhone” telefon na dar

Izvor: Capital.ba, 12.Feb.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ime ljubavi “iPhone” telefon na dar

BANJALUKA, Pred predstojeći praznik Dan zaljubljenih stiže pregršt iznenađenja iz kompanije “Blicnet”. U ime ljubavi kompanija je pokrenula foto konkurs za najkreativniju fotografiju zaljubljenog para. U periodu od 7. do 14. februara 2015. godine, svi zaljubljeni ljubitelji fotografije svoje radove mogu poslati na mail adresu foto@blicnet.ba, a najkreativnije očekuju vrijedne nagrade, uključujući „iPhone“ telefon. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << smo saznali u “Blicnetu” uslov je za učešće na konkursu da je fotografija autorsko vlasništvo pošiljaoca, koji preuzima punu odgovornost za njeno objavljivanje. Na konkurs se može poslati najviše jedna fotografija istog autora. Naravno, neophodno je navesti lične podatke: ime i prezime, adresu i broj telefona. Najoriginalnije fotografije biće objavljene 16. februara tekuće kalendarske godine na web stranici www.blic.net i na facebook stranici “Blicneta”, kada će biti proglašeni i pobjednici. Biće to svojevrsna prilika da učesnici ovog jedinstvenog konkursa na najljepši način obraduju svoju voljenu osobu ili simpatiju vrijednim poklonom. Najljepše trenutke moguće je doživjeti samo na posebnim mjestima, a kako bi Dan zaljubljenih ove godine bio istinski doživljaj, “Blicnet” je kreirao poseban „Kutak za zaljubljene“ u svom prodajnom mjestu u Banjaluci (Kralja Alfonsa XIII br. 4) gdje svi posetioci mogu svoju zaljubljenost, inspiraciju i maštovitost podjeliti sa drugima. Stoga, sledi poziv iz “Blicneta” da ih posjetite u subotu 14. februara u vremenskom intervalu od 9.00 do 12.00 časova i napišete svoju ljubavnu poruku te osvojite jednu od zanimljivih nagrada. Najkreativniji dobiće na poklon ulaznice za koncert grupe „Parni valjak“ na temu “Za tvoju ljubav” ili romantičnu korpu za dvoje.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

M:tel daruje zaljubljene na Valentinovo

Izvor: Capital.ba, 13.Feb.2015, 08:50

BANJALUKA, U duhu Dana zaljubljenih kompanija M:tel je odlučila da daruje zaljubljene širom Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz kompanije. Dan zaljubljenih, Valentinovo, praznik je kojem se posebno raduju mladi i parovi. Mnogi od njih poklanjaju, ali i očekuju poklone od svojih partnera, simpatija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.